Kom zeilen op het IJsselmeer. Zeilvloot Muiden heeft veertien zeilschepen, voor elk gezelschap en voor elke gelegenheid. Van degelijk tot luxe. Met slaapplaatsen en met ruime benedenverblijven. Voor een middagje varen, een feestje, een zeilvakantie, een lounge-tocht, een zakelijke bijeenkomst en nog veel meer.

Of je een ochtend, een dag, een weekend of een week aan boord bent: er moet gegeten en gedronken worden. Daarom bieden we ook catering aan boord, van belegde broodjes tot champagne en alles wat daar tussenin zit. Het cateringaanbod verschilt per schip, Kijk op de pagina’s van de schepen voor meer informatie.

De capaciteit van onze zeilschepen varieert van 6 tot 60 personen voor dagtochten en van 6 tot 20 personen voor tochten met overnachting. Maak hieronder je keuze. Binnen 24 uur ontvang je bericht van de schepen die beschikbaar zijn.

Voor grotere groepen kunnen we uiteraard meerdere zeilschepen tegelijk inzetten. Neem in dat geval even contact op voor de mogelijkheden en het maken van een reservering.