Anna

OVER HET SCHIP

De klipper Anna, officieel het gezelligste en bekendste varende café van Nederland, is al vele jaren de perfecte locatie voor een onvergetelijke feestelijke dag op het water. Naast een feest of partij aan boord is deze informele locatie ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en presentaties. U bent van harte welkom om aan boord te komen kijken en met ons de mogelijkheden en uw wensen door te spreken.

Laat u vanuit de vesting Muiden meevoeren op een wolk van witte zeilen, op weg naar een van de vele monumenten van het Markermeer. Beleef het. Proef het. Voel het. En geniet met volle teugen!

EEN PROGRAMMA OP MAAT

De Anna is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, relatiedagen en privé gezelschappen. Er wordt voor u een programma volledig op maat gemaakt. Het schip is te huur voor een dag, dagdeel of avond. Meerdere dagen achtereen varen is ook mogelijk, u overnacht dan in een hotel.

De catering aan boord is van hoogwaardige kwaliteit, met pure ingrediënten en pure smaken. Onze cateraar werkt zo veel mogelijk met biologische, Fair Trade en duurzame producten. Het aanbod is flexibel en vernieuwend en bovenal zeer smakelijk!

Uw Schipper

Paul

SPECIFICATIES

Boot type
Klipper
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
Lengte
Breedte
Personen
50
Slaapplekken
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
Overnachten mogelijk
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
Scherm/beamer beschikbaar
Sub varen
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Paul

Schipper en eigenaar van de Anna

Ik wist: ooit, ooit komt het moment dat ik op mijn eigen klipper vaar. De geur van het water, de tinteling van een avondzon, de vrijheid achter de horizon: ik geniet er met volle teugen van. Ik deel dit plezier graag met anderen en wat mij betreft ook met jou!