Antonius

OVER HET SCHIP

De klipper Antonius (anno 1898) is in originele stijl opgebouwd, met behoud van het traditionele uiterlijk. Het schip heeft een nautische sfeer vergezeld door alle moderne faciliteiten. Bovendeks vind je een ruim achterdek waar je tijdens het zeilen en in de haven heerlijk kunt bijkletsen op de diverse bankjes. Op de luikenkap onder de giek is voldoende ruimte om lekker te loungen en te genieten van de wind en rust op het water. Het schip heeft een fijne zeiltrim en voor de sportieve zeiler is er altijd ruimte om mee te helpen. De Antonius leent zich dan ook perfect voor dagtochten met grotere groepen of meerdaagse tochten richting de Waddenzee en op het Ijsselmeer.

HET INTERIEUR

Via een kleine trap komt u in onze riante, lichte en open kombuis. Onder de luikenkap treft u lange tafels met voldoende ruimte voor grotere groepen om te dineren of te lunchen. Het sanitair bestaat uit een toiletruimte en een aparte douche. De hutten zijn voorzien van een eigen wastafel. Er kunnen in totaal 16 personen in overnachten. U vindt bij ons aan boord 2x een 2-persoonshut, 1x 4-persoonshut en 1x een 8-persoons hut.

ZEILEN ZONDER ZORGEN

Of u bij ons boekt voor een compleet dagprogramma, een weekendje weg met uw familie of een week vakantie aan boord, alles is mogelijk. Samen met u stellen wij graag een programma samen wat volledig aansluit bij uw wensen. Heel graag nemen wij voor u de catering uit handen. Ons foodbook heeft een duurzaam karakter, onze cateraar bereid alles vers voor u aan boord en maakt zo veel als mogelijk gebruik van biologische ingrediënten. Onze crew draagt standaard een glimlach en verwelkomt u graag aan boord van onze schepen! Heel graag tot ziens in Muiden.

Uw Schipper

Carool van de Bilt

SPECIFICATIES

Boot type
Zeilklipper
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1898
Lengte
23,2 m
Breedte
4,9 m
Personen
25
Slaapplekken
16
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
1
Overnachten mogelijk
1
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
Sub varen
1
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Carool van de Bilt

Carool is geboren in 1964 als zoon van de eigenaar van een scheepswerf en hij groeide op met water en boten. Na zijn opleiding aan de land- en tuinbouwschool kwam hij er al snel achter dat zeilen zijn passie is.

In 1983 is Carool begonnen als zetschipper op verschillende schepen totdat ik in 1997 mijn eigen schip heb gekocht; de Antonius, een zeilklipper van 23 meter uit 1898. In 2024 heeft hij besloten het schip over te dragen aan Rederij Muiden maar gelukkig blijft Carool wel als uw vaste schipper aan boord.

Het is voor hem belangrijk dat zijn gasten het naar hun zin hebben. Jullie zullen dan ook samen in overleg bepalen waar de reis heen zal gaan. Dit is wel afhankelijk van de duur van de reis en van het weer.