Antonius

OVER HET SCHIP

De klipper Antonius (anno 1898) is in originele stijl opgebouwd, met behoud van het traditionele uiterlijk. Het schip heeft een nautische sfeer vergezeld door alle moderne faciliteiten. Bovendeks vind je een ruim achterdek waar je tijdens het zeilen en in de haven prima samen kunt komen. Het ruime achterdek is de centrale plek voor activiteiten bovendeks. Hier zijn tevens diverse bankjes om gezellig te zitten.

INTERIEUR

Via een afstap komt u in het dekhuis met kombuis. Verder naar voren kunt u plaatsnemen aan de lange tafels in het dagverblijf. Dan volgen het sanitair en de hutten met kooien en wastafel. het schip beschikt over een open keuken, een gezellig dagverlijf en slaapvertrekken waar in totaal 14 personen in kunnen overnachten. Er zijn 2x 2-persoons, 1x 4-persoons en 1x 8-persoons hutten aanwezig.

Het schip is ideaal voor dagtochten of meerdaagse tochten over het Waddengebied en de IJsselmeer stadjes met kleine groepen aan boord. De Antonius is een snelle zeiler. De goedgemutste bemanning stelt actieve deelname op prijs.

Uw Schipper

Carool van de Bilt

SPECIFICATIES

Boot type
Zeilklipper
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1898
Lengte
23,2 m
Breedte
4,9 m
Personen
25
Slaapplekken
14
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
1
Overnachten mogelijk
1
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
Sub varen
1
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Carool van de Bilt

Ik ben geboren in 1964. Mijn Vader had een scheepswerf en ik groeide op met water en boten. Ik heb een opleiding gevolgd aan de land- en tuinbouwschool maar al snel kwam ik er achter dat zeilen mijn passie is.

Vanaf 1983 ben ik zetschipper geweest op verschillende schepen totdat ik in 1997 mijn eigen schip heb gekocht; de Antonius, een zeilklipper van 23 meter uit 1898. De bemanning van de Antonius bestaat uit 2 personen, ik vaar dus altijd samen met een maat.

Het is voor mij belangrijk dat mijn gasten het naar hun zin hebben. We zullen dan ook samen in overleg bepalen waar de reis heen zal gaan. Dit is wel afhankelijk van de duur van de reis en van het weer. Kiest u voor mijn mooie schip de Antonius, dan verwelkom ik u met veel plezier aan boord.