Bruzer zeilschip Muiden

De Brûzer

OVER HET SCHIP

Gebouwd in 1917 voor Rijkswaterstaat heeft het schip jarenlang dienstgedaan voor de douane op de Zoutkamp. Na vele omzwervingen is ze neergestreken in het pittoreske Muiden waar de Brûzer nu dagtochten en korte charters vaart. Deze boeieraak is een snelle maar zeer comfortabele zeiler die zich uitstekend leent voor de wat kleinere gezelschappen, zelfs al vanaf 4 personen.

Doordat de zeiltrim volledig vanuit de riante kuip gedaan kan worden, kunt u gezellig bij elkaar blijven zitten. Voor de sportieve zeiler is het altijd mogelijk om met onze crew samen het schip te varen. Dankzij het zeiloppervlakte van 180m2 en haar lichte gewicht is de Brûzer niet alleen snel maar ook prettig te sturen.

Het interieur is licht en modern en is voorzien van alle hedendaagse gemakken. In de roef treft u de riante kombuis en 2 dinertafels. De badkamer is recent volledig vernieuwd en voorzien van luxe sanitair. Onder het voordek treft u 3 tweepersoonsbedden en een 1 persoonsbed in 4 kooien. Wij verzorgen standaard hotelkwaliteit linnengoed aan boord.

Kortom; onze boeieraak biedt u de sensatie van een platbodem maar de luxe en het comfort van een jacht.

ZEILEN ZONDER ZORGEN

Of u bij ons boekt voor een compleet dagprogramma, een weekendje weg met uw familie of een week vakantie aan boord, alles is mogelijk. Samen met u stellen wij graag een programma samen wat volledig aansluit bij uw wensen. Heel graag nemen wij voor u de catering uit handen. Ons foodbook heeft een duurzaam karakter, onze cateraar bereid alles vers voor u aan boord en maakt zo veel als mogelijk gebruik van biologische ingrediënten. Onze crew draagt standaard een glimlach en verwelkomt u graag aan boord van onze schepen! Heel graag tot ziens in Muiden.

Uw Schipper

Remco

SPECIFICATIES

Boot type
Zeilschip
Motor
80 PK
Max. snelheid
15 knopen
Bouwjaar
1917
Lengte
17.35 m
Breedte
4.2 m
Personen
12
Slaapplekken
8
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
1
Overnachten mogelijk
1
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
1
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Remco

Eind 2020 kocht Remco de Brûzer en in 2024 de klipper Antonius. Beide schepen varen inmiddels onder de vlag van Rederij Muiden. Remco was al vanaf zeer jonge leeftijd op het water te vinden en heeft het zeilen in het bloed zitten en als fervent wedstrijdzeiler kan hij u alle fijne kneepjes van het zeilen uitleggen. Na zijn opleiding aan de hotelschool was het dan ook niet anders mogelijk dan dat hij zijn passie voor de hospitality ging combineren met varen.  Niet alleen is Remco en uitstekende schipper, hij verzorgt ook heel graag luxe catering aan boord samen met zijn crew.

Naast dagtochten zeilt Remco ook regelmatig wedstrijden met de Brûzer, vraag hem eens naar de mogelijkheden om mee te gaan!