De Hoge Wier

OVER HET SCHIP

Hoi, welkom! Wij zijn Joost & Anna en wij organiseren zeiltochten waarbij wij onze passie, kennis en kwaliteit tot een geheel maken. Wij hebben heel veel ervaring in de vloot en onze focus richt zich met name op de beleving van de gast, service en gastvrijheid. Tevens zijn wij eigenaren van de Gouden Vloot, waar ook de Hoge Wier toe behoort.

Wie vaart onder de vlag van De Gouden Vloot concurreert niet op prijs, maar op kwaliteit.

ZEILKLIPPER DE HOGE WIER (1899)

Zeilklipper de Hoge Wier is het vlaggenschip van Muiden,  een zeer goed verzorgde en comfortabele eenmast klipper. Zij is volledig ingericht voor dagtochten waardoor zij uitermate geschikt is voor bedrijfsuitje, familie uitjes, verjaardagsfeesten en bruiloften. Aan boord zijn alle benodigdheden om een productief of ontspannen uitje onvergetelijk te maken. Het interieur is modern met een warme touch, er is een geluidsinstallatie voor een fijn muziekje en een mooi lichtplan waardoor het licht goed is af te stemmen op de sfeer die jullie willen neerzetten. Aan dek zijn comfortabele zitplekken met zachte kussens waardoor je ontspannen kunt genieten van het weidse uitzicht.

Het schip is tevens voorzien van de modernste tuigage dus ook echte zeilliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken!

Uw Schipper

Joost Martijn en Anna Glas-Martijn

SPECIFICATIES

Boot type
Zeilklipper
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1899
Lengte
25 m
Breedte
5,15 m
Personen
60
Slaapplekken
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
Overnachten mogelijk
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Joost Martijn en Anna Glas-Martijn

De beleving staat centraal

Wij zijn Joost & Anna en wij organiseren zeiltochten waarbij wij onze passie, kennis en kwaliteit tot een geheel maken. Wij hebben heel veel ervaring in de vloot en onze focus richt zich met name op de beleving van de gast, service en gastvrijheid. Tevens zijn wij eigenaren van de Gouden Vloot, waar ook de Hoge Wier toe behoort.

Zeilen is een beleving. Ontspanning, gezelligheid en plezier maken staat op de eerste plaats. Door te excelleren in aandacht voor onze gasten in elk opzicht, maken we iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring. Elke klant voelt zich individueel geraakt, herkend, erkend, gezien en welkom.