de overwinning

De Overwinning

OVER HET SCHIP

In Muiden vind je de luxe Eco tjalk De Overwinning, de eerste klassieke zeilcharter die duurzaam en uitstootvrij met haar gasten het water op gaat. De snelle, elektrisch varende tjalk heeft haar traditionele uiterlijk behouden, maar is verder van alle gemakken voorzien. We verzorgen stille, schone en volledig verzorgde tochten op zowel het Markermeer, IJsselmeer als op de Waddenzee.

De Overwinning is met haar ruime zitkuip geschikt voor jong en oud, voor de fanatieke zeiler en ook de vakantieganger. Zeil lekker zelf of laat je zeilen. Het schip is van binnen ruim opgezet, met 7 privé kamers. Ze is geschikt voor maximaal 12 slapende gasten: 9 volwassenen en drie kinderen.

VOOR LANGERE EN KORTERE TOCHTEN

Je kunt met ons een dag of een dagdeel komen varen vanuit Muiden. Of een meerdaagse tocht ondernemen, eventueel naar het wad. We verzorgen je graag tot in de puntjes en specialiseren ons in heerlijk, voedzaam en goed eten. Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles over zeilen wat je wilt weten.

LUXE

Ben je op zoek naar een wat luxer schip? Dan is de duurzame Overwinning perfect voor jou! Neem je management, relaties of collega’s mee voor vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen aan boord om de moderne mogelijkheden van groen varen te ontdekken. Catering wordt de gehele reis verzorgd. Daarnaast zijn ook zeilpakken en zwemvesten aanwezig voor alle opvarenden. Bij ons kun je genieten van de voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip.

Uw Schipper

Anna Glas en Joost Martijn

SPECIFICATIES

Boot type
Eco Tjalk
Motor
40 kw Elektromotor
Max. snelheid
Bouwjaar
Lengte
Breedte
Personen
12
Slaapplekken
9
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
1
Overnachten mogelijk
1
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
Rib varen

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Anna Glas en Joost Martijn

De beleving staat centraal
Wij zijn Joost & Anna en wij organiseren zeiltochten waarbij wij onze passie, kennis en kwaliteit tot een geheel maken. Wij hebben veel ervaring in de vloot en onze focus richt zich met name op de beleving van de gast, service en gastvrijheid. Tevens zijn wij eigenaren van de Gouden Vloot, een bedrijf waarbij we schepen verhuren op de Waddenzee.
Zeilen is een beleving. Ontspanning, gezelligheid en plezier maken staat op de eerste plaats. Door te excelleren in aandacht voor onze gasten in elk opzicht, maken we iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring.