De Volharding

OVER HET SCHIP

In Muiden ligt de schitterende tjalk, de Volharding, klaar om met u en uw gezelschap een tocht over het Markermeer, het IJsselmeer en zelfs de Waddenzee te maken. Heerlijk zeilen, luieren, eten, drinken; genieten van de boot, het lekkere eten, de natuur en elkaar!

Samen met de enthousiaste schipper Marco en zijn maat zeilt u het schip zoveel mogelijk zelf. Een fantastische sensatie om de 20 meter lange tjalk, met zijn 262 vierkante meter zeil, aan de helmstok te sturen!

EEN DAG OF EEN WEEKEND

Uw zeiltocht wordt volledig door ons verzorgd of u zorgt zelf voor de benodigde hapjes en drankjes. Alles kan in onze moderne keuken. We hebben een uitgebreide keuze aan arrangementen.

Uw weekend aan boord is altijd een feest. Twee overnachtingen en een tocht naar een van die schitterende havens aan het Markermeer. Zelf koken of uit eten of door ons verzorgde maaltijden, slapen in een kooi of op het dek, net wat u het beste past.

Uw Schipper

Marco Harskamp

SPECIFICATIES

Boot type
Tjalk
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1902
Lengte
20 m
Breedte
Personen
12
Slaapplekken
12
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
1
Overnachten mogelijk
1
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
1
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Marco Harskamp

Oude passie

Marco is de schipper, na jaren als COO en ondernemer gewerkt te hebben in diverse branches, is hij op zijn 47ste zijn oude passie zeilen weer op gaan pakken. Na de benodigde opleiding heeft hij op zijn 50ste in plaats van een motor een dektjalk gekocht om beroepsmatig mee te gaan varen. Hij is verder liefhebber van klassieke auto’s, hockey en is hockey keeperstrainer.

Xandra is zelfstandig adviseur op gebied van Personeel en Organisatie en enthousiast hobby-kok. Zij zeilt graag mee en verzorgt dan de catering. In de wintermaanden, wanneer er niet gezeild wordt, runt zij de Volharding als Airbnb locatie.