Egelantier

OVER HET SCHIP

De Muider Compagnie vaart al meer dan 20 jaar met 2 luxe tjalkjachten vanuit Muiden het IJsselmeer op. Beide traditionele schepen zijn voorzien van alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen aan boord van een klassiek zeilschip. Aan boord van Tjalkjacht De Egelantier kunnen 25-30 passagiers meezeilen.  De catering aan boord van onze schepen wordt alom geroemd. Huisgemaakt, kakelvers en bereid van seizoensgebonden ingrediënten.

De Egelantier een comfortabele locatie voor zakelijke bijeenkomsten en een oergezellig schip voor elk feest. Ook zeilers kunnen hun hart ophalen, want de Egelantier heeft goede zeileigenschappen en een heel vriendelijk vaarkarakter. Bijzonder is de grote vergadertafel waar een gezelschap van maximaal 12 personen in alle rust kunnen samenkomen. De nodige vergaderfaciliteiten zijn standaard aan boord aanwezig. Kortom: De Egelantier is de perfectie locatie voor een heerlijk dag onder zeil.

De Muider Compagnie verzorgt niet alleen luxe zeiltochten. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een evenement in de planning heeft waar meer voor nodig is. Hotelovernachtingen, vervoer, bezoek aan locaties zoals Pampus en het Muiderslot of vergaderbreaks? U vraagt, wij organiseren. Alles tot in de puntjes geregeld.

Uw Schipper

Menno Hoekstra

SPECIFICATIES

Boot type
Tjalkjacht
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1889
Lengte
Breedte
Personen
25
Slaapplekken
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
Overnachten mogelijk
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
Sub varen
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Menno Hoekstra