Grote Jager

OVER HET SCHIP

De Lemsteraak Grote Jager is een vorstelijk schip en een van de snelste aken van ons land. Ze zeilt als een jacht, hoog aan de wind of plat voor het laken. Altijd in koninklijke rust. Subliem voor een ontspannen dagtocht over het Markermeer. Verzorgd van ‘s morgens vroeg tot de slaap u overmant.

Het interieur is stijlvol en licht en biedt zitplaats aan 22 personen. Buiten in de royale, veilige kuip kunt u comfortabel verblijven aan de grote tafel, op de banken of in de trendy zitzakken. Zelf aan het roer staan mag uiteraard ook!

Laat u vanuit de vesting Muiden meevoeren op een wolk van witte zeilen, op weg naar een van de vele monumenten van het Markermeer. Beleef het. Proef het. Voel het. En geniet met volle teugen!

EEN PROGRAMMA OP MAAT

De Grote Jager is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, relatiedagen en kleine privé gezelschappen. Er wordt voor u een programma volledig op maat gemaakt. Het schip is te huur voor een dag, dagdeel of avond. Meerdere dagen achtereen varen is ook mogelijk, u overnacht dan in een hotel.

De catering aan boord is van hoogwaardige kwaliteit, met pure ingrediënten en pure smaken. Onze cateraar werkt zo veel mogelijk met biologische, Fair Trade en duurzame producten. Het aanbod is flexibel, vernieuwend en bovenal zeer smakelijk!

Uw Schipper

Sacha Emmerik

SPECIFICATIES

Boot type
Zeilboot
Motor
116 pk Klockner Deutz
Max. snelheid
15 knopen
Bouwjaar
1902
Lengte
24,81 m
Breedte
5,10 m
Personen
22
Slaapplekken
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
Overnachten mogelijk
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
1
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Sacha Emmerik

Schipper, gastheer, wijnkenner, reder en bovenal zeiler. Altijd op zoek naar kwaliteit.

Sacha heeft vanaf jongs af aan al gekozen voor de witte zeilen en het open water. Begonnen op een klein bootje en nu heeft hij inmiddels een complete vloot met vier salonboten, één stoomschip en één zeilschip.

Na een mooie zeildag sluit ik graag af met een gezellige borrel, dan komen de mooie wijnen op tafel en komen de verhalen los. Wat is er mooier dan dat? Sacha verwelkomt u dan ook graag aan boord van zijn Lemsteraak Grote Jager.

De rest is, zoals dat zo mooi heet geschiedenis. Al meer dan 30 jaar breng ik mijn gasten naar de mooiste plekjes van de Zuiderzee. Van zomeravondzeilen tot wedstrijden, van iets vieren aan boord tot gezellige havenstadjes: het heeft me nooit verveeld.