Saffier

OVER HET SCHIP

De Saffier, Groninger zeiltjalk uit 1892, is een bijzonder representatief schip. Interieur en accommodatie zijn afgestemd op luxe vaartochten van een middag, avond of hele dag, voor zakelijke en particuliere groepen tot 40 personen. Wat kan er allemaal op zo’n tocht? Zomaar even met z’n allen uitwaaien bijvoorbeeld, of iets speciaals vieren. Maar ook een vergadering, werkoverleg, workshop of presentatie houden, in een verrassende en inspirerende omgeving.

ZAKELIJK UITGERUST

De Saffier beschikt over een ruime salon met veel daglicht, comfortabele banken, een bar en een professioneel ingerichte kombuis. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er onder meer beamer en projectiescherm, TV, een geluidsinstallatie en internet aan boord. Een dag op het water maakt hongerig. Daarom biedt de Saffier ook een uitgebreide catering. Ontvangsten, lunches en aangeklede borrels, scheepsmaaltijden, BBQ’s, buffetten en complete dag arrangementen: u zegt het maar. Het wordt voor u geregeld.

Een vaartocht met de Saffier is een belevenis. Neem contact op, dan zorgen wij er voor dat het helemaal ‘Uw dag’ wordt.

Uw Schipper

Anton Mulder

SPECIFICATIES

Boot type
Zeiltjalk
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1892
Lengte
23 m
Breedte
5 m
Personen
40
Slaapplekken
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
Overnachten mogelijk
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

Anton Mulder

Schipper, gastheer en eigenaar Anton Mulder zeilt al meer dan 45 jaar op het IJsselmeer en kent het dan ook als zijn broekzak. Rust en ruimte of drukte en gezelligheid: hij weet het te vinden. Zijn zeilkennis deelt hij graag met elke bemanning.