Twee Gebroeders

OVER HET SCHIP

Een dag zeilen op het IJsselmeer vanuit Muiden. Met relaties, collega’s of vrienden en familie. Onze stijlvolle en comfortabel ingerichte klipper Twee Gebroeders en onze enthousiaste bemanning staan garant voor een perfect verzorgde dag. De 1050 jaar oude vestingstad Muiden biedt u voor en na de zeiltocht een aangename ambiance.

Het interieur van de Twee Gebroeders is in 2019 volledig vernieuwd. Het schip beschikt over een comfortabele en sfeervolle ruimte.

VERGADEREN EN TROUWEN

De Twee Gebroeders is tevens geschikt voor vergaderingen, seminars en andere zakelijke gelegenheden. Beamer en een goede geluidsinstallatie met microfoon zijn standaard aanwezig. Sinds 2002 is de Twee Gebroeders een officiële trouwlocatie van de Gemeente Muiden.

Als mogelijke bestemming kunt u denken aan het forteiland Pampus, Volendam, het eiland Marken, de nieuwe stadswijk IJburg of het schilderachtige Durgerdam. We maken graag een programma op maat met u. Kijk ook bij de aantrekkelijke arrangementen op onze website, zoals Koken en zeilen, Zeilen naar Pampus en Paling eten in Volendam.

Uw Schipper

John Hopster

SPECIFICATIES

Boot type
Zeilklipper
Motor
Max. snelheid
Bouwjaar
1900
Lengte
Breedte
Personen
50
Slaapplekken
Catering Service
1
Eigen catering mogelijk
Overnachten mogelijk
Vergadermogelijkheden
1
Wifi
1
Scherm/beamer beschikbaar
1
Sub varen
1
Rib varen
1

Bekijk het schip alvast online

Wil je ook zeilen met dit schip?

Je kunt dit schip huren voor een dagdeel of langer.
Wij helpen graag mee om een programma op maat te maken.

Uw Schipper

John Hopster

Opgegroeid op het water en het hele land bevaren met de tjalk van mijn ouders. Na vele horeca jaren uit liefde voor de schepen in de zeilende chartervaart beland. Al snel met eigen schip de Twee Gebroeders. Hier kan ik mijn horeca ervaring goed vertalen naar een optimale sfeer en vooral kwaliteit. Bij de Twee Gebroeders worden de puntjes op de i gezet en gaan we voor een totaal beleving van de elementen, service en catering.