Vergadering, presentatie of netwerkborrel? Verjaardag, reünie of bruiloft? Kies voor een boot huren op het IJsselmeer. En kies Muiden als je vertrekhaven. Daar liggen de 14 grote en kleine zeilschepen van Zeilvloot Muiden voor je klaar. Je zeilt zo het IJsselmeer op.

Een dag of langer zeilen op het IJsselmeer

Hoe lang wil je zeilen? Er is van alles mogelijk. Je kunt een ochtend, middag of avond zeilen, een hele dag zeilen, maar ook een weekend of een hele week het IJsselmeer op. Komt je dat beter uit, dan kun je met de schepen van Zeilvloot Muiden ook heel vaak vanuit een andere haven vertrekken. Geef in het zoekvenster aan of je wilt overnachten en met hoeveel mensen je wilt varen en vind je schip.

Ook iets eten en drinken?

Als je op het IJsselmeer een boot gaat huren, zijn een hapje en een drankje welkom. Zeilvloot Muiden zorgt er voor. Van ontbijt en koffietafel tot lunch en high tea. Van scheepsmaaltijd tot buffet en barbecue. En zelfs bruiloftstaart en champagne.
Soms kun je trouwens ook zelf eten en drinken aan boord meenemen. Ga je langer zeilen, dan staat de kombuis tot je beschikking.

Waar zeil je naar toe?

Aan het IJsselmeer liggen veel leuke stadjes om naar toe te zeilen. Afhankelijk van hoe lang je gaat varen, kun je bijvoorbeeld koers zetten naar Marken, Volendam, Hoorn en Enkhuizen. En zelfs naar de Waddeneilanden zeilen. Maar gewoon wat rond zeilen kan natuurlijk ook.

Combineer het zeilen met een bezoek aan het Muiderslot, het statige kasteel van Floris V en P.C. Hooft. Of zeil naar het mysterieuze forteiland Pampus om daar de gangen en zalen te verkennen. Terug in Muiden kun je in een van de cafés en restaurants nog even nagenieten van het zeilen.

Trouwen aan boord

Een trouwerij op het water is bijzonder en laat het ‘huwelijksbootje’ werkelijkheid worden. Alle schepen van Zeilvloot Muiden zijn geschikt voor het houden van een receptie of het geven van een bruiloftsfeest.

Een aantal schepen is bovendien officiële trouwlocatie van de gemeente Gooise Meren. Dat betekent dat aan boord van die schepen de formele huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, in aanwezigheid van een ambtenaar van de gemeente.

Laat een reactie achter

  1. Avatar
    Bas

    toch wel de beste manier om te vergaderen, dan in een stoffe kantoorpand.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.